Slide background
Slide background

Bouwmanagement en afbouwbegeleiding

Bouwmanagement en afbouwbegeleiding

Het begeleiden en coördineren van het gehele bouwproces tot aan de oplevering, is in dit vakgebied iets waar Stato in gespecialiseerd is. Wij bieden een integrale aanpak en weten als geen ander de juiste link te leggen naar beheer en exploitatie.

 

Begeleiding opleveringen en bewaken onderhoudstermijn

Onze ervaring en kennis stellen ons in staat om u als externe adviseur de helpende hand te bieden. Het is mogelijk om de expertise van Stato Vastgoedmanagement tijdens de oplevering in te schakelen. We ondersteunen u hierin en zo nodig bewaken en begeleiden we de daaropvolgende onderhoudstermijn.

 

Renovatie en revitalisatie

Renovaties ziet Stato Vastgoedmanagement als het moderniseren van uw bezit, zodat het voor de komende (langjarige) periode weer zal voldoen aan de wensen en eisen van de gebruiker.

Revitalisaties zien wij als cosmetische aanpassingen in combinatie met een eventuele uitbreiding van het object. De aanpak is veelal gelijk aan de wijze waarop wij met renovaties omgaan.

 

Bouwfysische- en installatietechnische problematiek

Herkenbaar zijn de problemen vanaf de oplevering van een gebouw / complex, door bijvoorbeeld onopgeloste lekkages of een onvoldoende functionerende klimaatinstallatie. Stato Vastgoed zorgt dat deze problemen naar tevredenheid van de opdrachtgever worden opgelost.